Behandling av personopplysninger

Norske Servicesystemer AS, et norsk selskap registrert i Brønnøysundregistrene med organisasjonsnummer 971157313. Norske Servicesystemer AS har siden 1987 importert og distribuert barneprodukter norske forhandlere.

Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn, bruker og behandler personopplysninger. Det er viktig for oss å verne disse personopplysningene. Dine personopplysninger skal håndteres på en trygg og sikker måte. Samtidig er det viktig for oss å gi forbrukeren en god oversikt over hvordan Norske Servicesystemer AS samler inn og behandler personopplysninger.

Oversikten inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Formålet, samt grunnlaget, for å behandle alle personopplysninger er for å forbedre tjenestene våre, samt ved ordrebestillinger å oppfylle vår avtale med kunden. I tillegg er vi pålagt å oppbevare en del informasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti- og returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år.

 

  1. Informasjon vi får når du bruker tjenestene våre

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi («cookies») for å samle inn informasjon om aktivitet, nettleser og enhet.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet, og for analyse, personalisering og markedsføring. Les mer informasjon om cookies.

Vi benytter oss av tjenesten Google Analytics for å samle inn denne typen informasjon.

Med anonyme opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

  1. Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger.

 

  1. Bruk av databehandlere

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss, slik at vi kan levere våre tjenester til deg. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør.

 

  1. Innsyn og sletting av personopplysninger

Ved å kontakte Norske Servicesystemer AS kan du få innsyn i dine personopplysninger, og på forespørsel vil disse slettes.

  1. Klager

Ta kontakt med behandlingsansvarlig dersom du mener at vår behandling av personopplysninger bryter med disse reglene eller personvernlovgivningen, herunder personopplysningsloven eller personvernforordningen (GDPR). Det er også mulig å klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

  1. Endringer

Informasjonen i vår Personvernerklæring vil oppdateres dersom vi endrer vår behandling av personopplysninger. Vi vil gjøre kunden oppmerksom dersom vi har kontaktopplysningene lagret i vår database. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på våre nettsider.